امروز 20 شهريور ماه ، 1389

Song4ir.Com | Song4ir11.com | بزرگترین و بروزترین رسانه موسیقی داخل ایران: تالار گفتمان

BandBaz.com - نمايش موضوعات - :.. سياوش قميشي به ايران مي آيد..:
 سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان   جستجو    ليست كاربران   گروههاي كاربري    مشخصات   ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي   ورود به سيستم
:.. سياوش قميشي به ايران مي آيد..:

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع ارسال تشکر    BandBaz.com صفحه اول انجمن -> عکس و بیوگرافی

نويسنده پيغام

hosseinsayahi
کاربر جدید
کاربر جدید

وضعيت: آفلاين
27 شهريور ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 141
امتياز: 496010330
تشکر کرده: 7
تشکر شده 45 بار در 40 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 7 تير ماه ، 1389 17:28:57    موضوع مطلب: :.. سياوش قميشي به ايران مي آيد..: پاسخ همراه با اعلان

سياوش قميشي بدون شك يكي از محبوبترين خواننده هاي لس آنجلسي هستش كه هميشه تونسته خودشو توي بورس نگه داره به اطلاع شما مي رسونم كه آلبوم جديد استاد قميشي داره مراحل پاياني خودش رو مي گذرونه كه تنظيم اون با ... هستش كه از بهترين تنظيم كنندگان ايرانه پس مي تونيم يك تحليلي كنيم:
بعد از بازگشت حبيب معين و مرتضوي دور از انتظار نيست كه سياوش قميشي هم بياد و آلبوم جديدش رو با مجوز ارشاد روانه بازار كنه چون سياوش نه آهنگ سياسي خونده و نه مورد اخلاقي داشته علاوه بر اون سني ازش گذشته و مي تونه باقي عمرشو توي وطن بگذرونه. خلاصه اين تحليل من بود خواهش مي كنم شما هم نظرتون رو بگيد كه امكان داره بياد يا نياد...
Question

رويت مشخصات كاربر بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

نويسنده پيغام

hosseinsayahi
کاربر جدید
کاربر جدید

27 شهريور ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 141
امتياز: 496010330
تشکر کرده: 7
تشکر شده 45 بار در 40 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 13 تير ماه ، 1389 11:53:26    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Question

رويت مشخصات كاربر بازديد از سايت ارسال كننده مطلب

نويسنده پيغام

NiMble_M
کاربر جدید
کاربر جدید

30 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 3
امتياز: 8320000
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 13 تير ماه ، 1389 23:08:33    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سیاوش به ایران نمیاد چون نمیتونه
آهنگ "طاقت بیار رفیق" یه آهنگ سیاسی بود البته من که خودم عاشق سیاوشموبه نظر من توی تاریخ موسیقی ایران رودست نداره
خدا کنه که بتونه بیاد
منم شنیدم تنظیمش از الیاس شیرزاد

رويت مشخصات كاربر

نويسنده پيغام

NiMble_M
کاربر جدید
کاربر جدید

30 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 3
امتياز: 8320000
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 13 تير ماه ، 1389 23:09:05    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سیاوش به ایران نمیاد چون نمیتونه
آهنگ "طاقت بیار رفیق" یه آهنگ سیاسی بود البته من که خودم عاشق سیاوشموبه نظر من توی تاریخ موسیقی ایران رودست نداره
خدا کنه که بتونه بیاد
منم شنیدم تنظیمش از الیاس شیرزاد

*****************من فقط عاشق اینم.......

رويت مشخصات كاربر
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

BandBaz.com صفحه اول انجمن -> عکس و بیوگرافی

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت