|
SongBSong مدیر سایت

وضعيت:
آفلاين 18 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 2763 امتياز: 56491020
تشکر کرده: 10 تشکر شده 27 بار در 25 پست
|
ارسال شده در:
شنبه، 8 اسفند ماه ، 1388 15:40:17
موضوع مطلب: نیمروزی در استودیو خواجهنوریها و ضبط سرودپرسپولیسی ها، دایی صدای مخملیاش را خرج نكرد! |
|
|
بعد از اینكه رضا یزدانی برای استقلالیها آهنگ خواند این بار نوبت داریوش خواجهنوری بود كه برای پرسپولیسیها آهنگ بسازد البته كار او بسیار گستردهتر از رقیب استقلالیاش است. طبق قراردادی كه بین او و باشگاه پرسپولیس منعقد شده خواجه نوری قرار است در كنار ساخت سرود پرسپولیس كه بازیكنان معروف پرسپولیس هم در آن حضور دارند، یك كلیپ و فیلم مستند هم در مورد پرسپولیس بسازد. البته كار ساخت این كلیپ از مدتها قبل شروع شده و پرسپولیسیهای مطرحی نظیر حمید درخشان، مجتبی محرمی، فرشاد پیوس،محمد خاكپور و ... برای پرسپولیس شعر خواندهاند. دیروز هم خواجهنوری میهمان ویژهای را در استودیویش داشت. ساعت 11 صبح بود كه ابراهیم آشتیانی و افشین پیروانی به ساختمان نزدیك میدان سرو آمدند تا به قول خواجهنوری ویترین ستارههای پرسپولیس پرتر از قبل شود. البته افشین پیروانی حاضر نشد كه از گلویش برای پرسپولیس استفاده كند و فقط در مورد گذشتهاش در پرسپولیس به خصوص آن دیداری كه قرمزها بهرغم 9 نفره شدن توانستند با استقلال مساوی كنند، صحبت كرد:«اخراجها تقریبا درست بود و علی آقا خیلی نگران بودند به طوری كه برای اولین بار بود كه از روی نیمكت بلند شد و كنار زمین آمد. او مرا صدا كرد و گفت آقای افشین خان مواظب باش كه تیم گل نخورد چون ممكن است شكست سنگینی بخوریم،اما من گفتم كه علی آقا نگران نباش چون استقلال نمیتواند به ما گل بزند. بعد هم بچهها را جمع كردم و گفتم هر كدامتان باید به اندازه چهار نفر بدوید. خدا را شكر كه در آن بازی شرمنده هوادارانمان نشدیم.»
دكلمه آشتیانی
اگر چه پیروانی حاضر به خوانندگی نشد، اما در عوض خواجهنوری از او خواست كه دكلمه آخر سرود پرسپولیس را او بخواند چرا كه تن صدایش شبیه دوبلورهاست. آشتیانی هم كه در رودربایستی گیر كرده بود پشت میكروفن رفت تا بخواند:«برای دوست داشتن قلبی دارم چون پیراهنی سرخ بر سر دست» بعد هم جلوی دوربین قرار گرفت تا در مورد گذشته پرسپولیس صحبت كند حرفهایی كه شنیدن آن برای هر هوادار پرسپولیس پر از خاطره است. خواجهنوری كه در مقاطعی نقش خبرنگار را هم برعهده داشت از آشتیانی در مورد خداحافظی زودهنگامش از دنیای فوتبال پرسید. آشتیانی هم آهی كشید و گفت:«مجبور شدم در 29 سالگی از فوتبال خداحافظی كنم چون برای گرفتن مدرك دكترای تربیتبدنی از بلژیك صاحب بورسیه شده بودم.»
میناوند؛ خوانندهای كه نیامد
آشتیانی و پیروانی كه میروند، خواجهنوری چند بار آهنگهای قبلی را گوش میكند تا بتواند برای خواندن حس بگیرد البته او به خاطر جمعوجور شدن كار استرس زیادی دارد. قرار است علی دایی، كریم باقری و محسن خلیلی هم بعدازظهر به استودیو بیایند. مهرداد میناوند هم كه سابقه خوانندگی دارد قرار است به استودیو بیاید، اما بازیكن-خواننده سابق پرسپولیس گوشیاش را خاموش میكند تا استرسهای خواجهنوری بیشتر شود.
صدای خواجهنوری در نیامد
محمدعلی خواجهنوری كه از راه میرسد نوبت به ضبط صدای داریوش میرسد قرار است در بازی پرسپولیس- استیلآذین هم صدای تماشاگران ضبط شود تا روی كار قرار بگیرد و داریوش هم روی آنها بخواند. اما هر چقدر كه تلاش میكند نمیتواند صدای دلخواهش را پیدا كند گویا روز، روز او نیست حتی آب داغ هم فایدهای ندارد:«آنقدر طی این یكی دو روز استرس داشتم و با همه جروبحث كردم كه صدایم در نمیآید.»
دایی، نیامد كه بخواند
از آنجایی كه قرار است علی دایی هم به استودیو بیاید از جامجم هم دوربین فرستادهاند،اما گویا سرمربی پرسپولیس علاقهای به خوانندگی ندارد، اما به جای او شیث رضایی، سپهر حیدری و میثاق معمارزاده با كلی شوخی و خنده به استودیو میآیند. از همان اول مشخص است كه شیث از همه شیطانتر است.
مدافع پرسپولیس با همه شوخی میكند و به هیچكس رحم نمیكند:«ما یك بازیكن خوشتیپ به نام نبی باقریها در تیممان داریم كه قرار است در هالیوود بازی كند، میثاق اگر خوب شود میتواند در لیگ كابل هم بازی كند» شیث البته لحظاتی هم جدی میشود یكبار زمانی كه از او در مورد دعوایش با حقیقی در داربی میپرسند:«صحنه عجیبی بود. فكر نمیكردم فحش بخورم بالاخره از این اتفاقات به وجود میآید» بار دیگر هم هنگام صحبت در مورد قطبی است:«ترجیح میدهم در مورد سرمربی تیم ملی صحبتی نكنم،اما او را هرگز نخواهم بخشید.» شوخیهای شیث با سپهر و میثاق تمامی نداشت، اما وقتی خبر رسید كه غذا رسیده مدافع پرسپولیس تصمیم گرفت كه تجدید انرژی كند چرا كه قرار بود مجتبی محرمی هم دوباره به استودیو بیاید. مطمئنا تقابل مدافعان جنجالی پرسپولیس صحنههای جالبی را رقم زده بود. |
|